maanantai 4. heinäkuuta 2016

Pop up -ravintolapäivä ohi!

Toinen pop up -ravintolapäivä vietettiin lauantaina 2.7. Meillä näyttää olevan oikein hyvä onni kelien suhteen, lämpöä riitti vaikka muille jakaa. Tarjollahan meillä oli

Hehkuvien classic -burgereita, täytettyjä kesäkurpitsoita ja täytetty sämpylä

Huomaan menuista ja viime ajan grillauksista, että alan keskittymään erilaisiin täytettyihin asioihin, mitähän seuraavaksi täyttämään. Burgerit saivat perinteisen hyvän vastaanoton mutta erityisen ilahtunut olen kesäkurpitsan ja sämpylän vastaanotosta. Tuon sämpylän kähittämistä ajattelin jatkaa pidemmälle. Jonain päivän saattaa kaupan pakastealtaassa olla hehkien välipalasämpylät... noo... pidetään nyt jalat tiukasta Akaan pinnassa kiinni. Kurpitsojen menekki oli paljon parempi kuin edellisen kerran paprikoiden.

Lämmin kiitos kaikille ravintolassa käyneille, porukkaa oli jälleen kerran hienosti! Viime kerrasta oli sen verran opittu, että vain pienen hetken oli pidempi jono. Muuten tarjoiltavat saatiin perin liukkaasti eteenpäin. Päivä meni siis taas loistavasti ja antaa pontta seuraavaan kertaan.

Mietiskelin, että olisi mahdollista mennä ravintolan kanssa muuallekin eli, jos tulee mieleen hyviä ideoita, johon pop up -grilliravintolan voisi laittaa kasaan niin laittakaa ideoita tulemaa!

Jatkoa siis seuraa

- Mies ja Grilli -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti