keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Pulled pork Crock potista



Niin sitä pitää välillä rikkoa rajoja ja kokeilla jotain ihan uutta. Kokeilin Pulled porkin valmistusta Crock Potista ja hyväähän siitä tuli. Tässä meikäläisen resepti tähän, joten nyt kaikki haudutuspatojen käyttäjät silmät auki! Tässä meikäläisen työkalu

Tässä on:

1 kg kasler
1 rkl Wigren marinadia
3 rkl oliiviöljyä
Kaksi sipulia

Sekoita öljy ja marinadi keskenään. Kuori nyt sipulit ja leikkaa lohkoiksi. Laita kasler lautaselle ja kaada mausteseos lihan päälle, hiero seos lihan ympäri. Nosta sen jälkeen liha haudutuspataan ja aseta sipulit ympärille. Kaada lautaselle jääneet mausteet lihan päälle. Sitten vain kansi kiinni ja pata päälle, pata oli minulla kakkosteholla kaksi tuntia, jonka jälkeen muutin sen ykkösteholle neljäksi tunniksi. Tämän jälkeen nyhtämään!  Nyhtämisen jälkeen kannattaa kaataa jonkin verran lientä lihan sekaan, tällä varmistat kosteuden ja tuot hitusen nesteeseen liuennutta makua takaisin. Wigrenin marinadin maku on tässä kertakaikkisen loistava, joten kannattaa kokeilla juurikin tätä. Tätä on ainakin myynnissä Tampereen Wigrenin tehtaanmyymälässä.

Laitoin tarjolle vihannesten ja ”palloperunoiden” kanssa. Sipulit otin padasta, nämä imevät makua aivan taivaallisesti! Lihan päälle ruikkasin perinteisesti Poppamiehen Kansas Cityä. Kokeilkaahan!

Minä olen täysin ihastunut tähän haudutuspataan, vaikka tämä ei olekaan grilli niin kuitenkin low&slow -periaate pätee tässäkin. Verkko on pullollaan erilaisia haudutuspatareseptejä ja voin vakuuttaa, ettei tämä jäänyt viimeiseen puhtaasti
padassa tehtyyn reseptiin meikäläisen blogissa. Ribsien esivalmisteluahan tässä on jo tullut
kokeiltua. Tsekkaa ne tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti