Niin sitä pitää välillä rikkoa rajoja ja kokeilla jotain
ihan uutta. Kokeilin Pulled porkin valmistusta Crock Potista ja hyväähän siitä
tuli. Tässä meikäläisen resepti tähän, joten nyt kaikki haudutuspatojen
käyttäjät silmät auki! Tässä meikäläisen työkalu
Kaksi sipulia
Sekoita öljy ja marinadi keskenään. Kuori nyt sipulit
ja leikkaa lohkoiksi. Laita kasler lautaselle ja kaada mausteseos lihan päälle,
hiero seos lihan ympäri. Nosta sen jälkeen liha haudutuspataan ja aseta sipulit
ympärille. Kaada lautaselle jääneet mausteet lihan päälle. Sitten vain kansi
kiinni ja pata päälle, pata oli minulla kakkosteholla kaksi tuntia, jonka
jälkeen muutin sen ykkösteholle neljäksi tunniksi. Tämän jälkeen nyhtämään! Nyhtämisen jälkeen kannattaa kaataa jonkin
verran lientä lihan sekaan, tällä varmistat kosteuden ja tuot hitusen nesteeseen
liuennutta makua takaisin. Wigrenin marinadin maku on tässä kertakaikkisen loistava, joten kannattaa kokeilla juurikin tätä. Tätä on ainakin myynnissä Tampereen Wigrenin tehtaanmyymälässä.
Laitoin tarjolle vihannesten ja ”palloperunoiden” kanssa. Sipulit otin padasta, nämä imevät makua aivan taivaallisesti! Lihan päälle ruikkasin perinteisesti Poppamiehen Kansas Cityä. Kokeilkaahan!
Minä olen täysin ihastunut tähän haudutuspataan, vaikka tämä
ei olekaan grilli niin kuitenkin low&slow -periaate pätee tässäkin. Verkko
on pullollaan erilaisia haudutuspatareseptejä ja voin vakuuttaa, ettei tämä
jäänyt viimeiseen puhtaasti
padassa tehtyyn reseptiin meikäläisen blogissa. Ribsien
esivalmisteluahan tässä on jo tullut kokeiltua. Tsekkaa ne tästä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti