Kaksi sipulia
Sekoita öljy ja marinadi keskenään. Kuori nyt sipulit
ja leikkaa lohkoiksi. Laita kasler lautaselle ja kaada mausteseos lihan päälle,
hiero seos lihan ympäri. Nosta sen jälkeen liha haudutuspataan ja aseta sipulit
ympärille. Kaada lautaselle jääneet mausteet lihan päälle. Sitten vain kansi
kiinni ja pata päälle, pata oli minulla kakkosteholla kaksi tuntia, jonka
jälkeen muutin sen ykkösteholle neljäksi tunniksi. Tämän jälkeen nyhtämään! Nyhtämisen jälkeen kannattaa kaataa jonkin
verran lientä lihan sekaan, tällä varmistat kosteuden ja tuot hitusen nesteeseen
liuennutta makua takaisin. Wigrenin marinadin maku on tässä kertakaikkisen loistava, joten kannattaa kokeilla juurikin tätä. Tätä on ainakin myynnissä Tampereen Wigrenin tehtaanmyymälässä.
Laitoin tarjolle vihannesten ja ”palloperunoiden” kanssa. Sipulit otin padasta, nämä imevät makua aivan taivaallisesti! Lihan päälle ruikkasin perinteisesti Poppamiehen Kansas Cityä. Kokeilkaahan!
kokeiltua. Tsekkaa ne tästä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti