Grillissä tulee aivan loistavia piirakoita. Nyt otin
ytimeksi Wigrenin kalkkunafilepihvit ja lähdin siitä työstämään. Piirakkapohja
oli pakastearkusta. Tavoite oli tehdä herkkua helposti ja tämähän sitten
maistuu! Usein piirakka on parhaimmillaan seuraavana
päivänä pienen lämmityksen jälkeen, niin tämäkin. Sääli vain, että tuli syötyä
melkein koko piirakka heti valmistuksen jälkeen.
Tarvitset:
180g Wigrenin kalkkunafilepihvejä
1 Myllyn paras pyöreä piirakkapohja
1 punainen paprika
200 g emmental juustoraastetta
3 kananmunaa
2 dl Arlan kanakerma
1 Myllyn paras pyöreä piirakkapohja
1 punainen paprika
200 g emmental juustoraastetta
3 kananmunaa
2 dl Arlan kanakerma
Grillaaminen kestää noin 30-40 minuuttia riippuen
lämpötilasta. Piirakka on valmis, kun se irtoaa helposti reunoista ja pinta on
saanut vähän rusketusta. Nosta valmis piirakka pois ja anna jäähtyä ainakin
puoli tuntia ennen syöntiä. Mitä pidempään piirakka jäähtyy, sitä kiinteämmäksi
se tulee.
Kalkkunafileet löydät varmastikin lähimmästä ruokakaupasta
mutta, jos ei löydy niin Wigrenin tehtaanmyymälässä löytyy varmasti.
Ja ei kun syömään!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti