Joskus on hyvä käyttää aikaa täydelliseen pikkusuolaiseen. Herkku
toimii tarjottavana juhliin tai esim. iltasuolaisena. Aikaa menee mutta
palkinto on suuri. Tehdään siis naudan sisäpaistilla ja chilihomejuustolla
täytetty patonki! Mikäli homejuusto ei natsaa niin korvaa se esimerkiksi
vuohenjuustolla tai jätä kokonaan laittamatta.
Tähän komeuteen tarvitset
3 sipulia
3 yhden kynnen valkosipulia
jäävuorisalaatti
juustopatonki
hunaja
rosmariini
mustapippuri
suola
2 dl punaviiniä
0,5 dl oliiviöljyä
Ota liha grillistä ja kääri se folioon. Kaada neste siivilän
läpi kastikekattilaan. Laita kattila liedelle ja levy päälle, neste pitää saada
kiehumaan. Sekoita siivilään jääneet sipulit sauvasekoittimella ”mössöksi” ja
laita kiehuvan nesteen sekaan. Lisää vielä n. 0,5 Kansas Cityä, sekoita hyvin
ja suurusta ruskealla maitzenalla. Kun kastike on riittävän jankkia anna sen
jäähtyä. Ota liha foliosta n. 30 min päästä pois ja siivuta siitä ohuita
siivuja.
Sitten vain patongista sopivan kokoisia paloja ja
rakentelemaan. Tein järjestyksessä. Vähän Kansas Cityä, tomaatti, liha, chilihomejuusto,
runsaasti omaa kastiketta ja salaatinlehti. Sitten ääntä kohti!
Tämä vie kielen mennessään!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti