Ensin valmistetaan pulled pork. Tähän valitsin taas
kasleria, siitä tulee mielestäni parhaat nyhdöt. Pulled porkia on tehty ennenkin ja siitä on reseptiä tässä
Coleslaw salaatti pitää tehdä viimeistään edellisenä päivänä
maustumaan. Me käytämme tätä ohjetta.
Tehdäänpä kakku!
Tarvitset tähän pizzakiven. Weberin pizzakiven päällä on mahdollisuus käyttää peltiä, rakensin kakun siihen. Ensimmäiseksi kerrokseksi laitetaan Fazerin ruispaahtoleipää. Leikkaa leivistä reunat pois. Kostuta pohja pulled porkin lihaliemellä, omenamehulla sekä Santa Marian Roasted Garlic kastikkeella. Laita hyvin nyhdettyä possua kerrokseksi ja laita kerroksen päälle poppamiehen Kansas City kastiketta. Ei niin että koko nyhde peittyy vaan hitusen
Tässä vaiheessa briketit ovat kuumia, joten valmistele
grilli pizzan grillaukseen epäsuoralla tulella. Sitten on aika laittaa kakku
grilliin, nosta kakku kiven ja pellin päällä grilliin.
vain tarjolle!
Kehitykseen:
Kakkua on hivenen vaikea leikata, koska nyhde on pitkäsäikeistä. Seuraavan kerran laitan lihasäikeitä vähän pienemmäksi. Mihinkään mössöön en aio sitä sekoittaa, koska haluan kakuissa olevan selkeää suutuntumaa. Toisena olisin laittanut enemmän possua. 800g ei oikein tahtonut riittää, tämä olisi tarvinnut vähintään kilon raakapainoltaan.
Kakkua on hivenen vaikea leikata, koska nyhde on pitkäsäikeistä. Seuraavan kerran laitan lihasäikeitä vähän pienemmäksi. Mihinkään mössöön en aio sitä sekoittaa, koska haluan kakuissa olevan selkeää suutuntumaa. Toisena olisin laittanut enemmän possua. 800g ei oikein tahtonut riittää, tämä olisi tarvinnut vähintään kilon raakapainoltaan.
Ei muuta kuin kokeilemaan ja tuunaamaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti