Sisäfile, pekoni, aurajuusto ja grilli ovat lyömätön
yhdistelmä. Nyt tuli tehtyä varsin yksikertainen herkku ja johan upposi!
Tarvitset
Porsaan sisäfilettä
Pekonia
Aurajuustoa
Pekonia
Aurajuustoa
Leikkaa sisäfile n. kahden sentin siivuiksi. Pyöritä pekoni
ympärille niin, että reuna menee reilun puolisenttiä tai sentin filepalan yli.
Laita tämän jälkeen juustoa sisäfileen päälle niin, että sitä on pekonin reunan
tasalle.
Nämä herkut grillataan epäsuoralla tulella n. 200 asteessa.
Kun juusto on sulanut ja pekoni rusehtavaa herkku on liki valmis. Siirrä tässä
vaiheessa ”nyttönen” suoralle tulelle ja pidä siinä muutama minuutti, näin
lihan pinta saa rapsakan maun. Sitten vain pöytää tarjolle ja ääntä kohti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti