sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Sisäfilettä ja pekonia aurajuustolla



Sisäfile, pekoni, aurajuusto ja grilli ovat lyömätön yhdistelmä. Nyt tuli tehtyä varsin yksikertainen herkku ja johan upposi!

Tarvitset

Porsaan sisäfilettä
Pekonia
Aurajuustoa


Leikkaa sisäfile n. kahden sentin siivuiksi. Pyöritä pekoni ympärille niin, että reuna menee reilun puolisenttiä tai sentin filepalan yli. Laita tämän jälkeen juustoa sisäfileen päälle niin, että sitä on pekonin reunan tasalle.




Nämä herkut grillataan epäsuoralla tulella n. 200 asteessa. Kun juusto on sulanut ja pekoni rusehtavaa herkku on liki valmis. Siirrä tässä vaiheessa ”nyttönen” suoralle tulelle ja pidä siinä muutama minuutti, näin lihan pinta saa rapsakan maun. Sitten vain pöytää tarjolle ja ääntä kohti! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti